Bine ați venit pe platforma www.e-antreprenoriat.ro!

Vă rugăm să citiți cu atenție TERMENII ȘI CONDIȚIILE de utilizare ale acestui Site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui Site de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga întelegere (contractul) dintre părți.

 1. ELEMENTE GENERALE

SC VERTICAL FINANCE SRL, denumită în continuare E-Antreprenoriat, în calitate de autor/proprietar/ administrator al website-ului din domeniul e-antreprenoriat.ro, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. Datorită acestui fapt, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile pentru care societatea Vertical Finance SRL are calitatea de autor/ proprietar/ administrator. Toate website-urile din domeniile E-Antreprenoriat, în forma actuală sau viitoare, cât și prezentul website, vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site și/sau Site-uri în cele ce urmează.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

 1. DEFINIȚII

Termenii folosiți în prezentul act vor avea următorul înteles:

Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.

Vânzător – societatea comercială Vertical Finance SRL, având sediul social în localitatea Dumbrăvița, str. Simfoniei, nr. 25, județul Timiș, Număr de înregistrare la Registrul Comerțului: J35/709/2006, CIF RO 18451240.

Produsul – orice bun sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile în momentul în care plata a fost efectuată și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice a notificării de confirmare a Comenzii ca urmare înregistrării plății pentru produs.

Drepturi de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturile de proiectare, drepturile de model, patențe, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile bunurilor și serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă.

 1. SECURITATE

Dacă utilizați Site-ul, sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi datele de comandă și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Site cu informațiile dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de comandă a fost compromisă, veți notifica imediat E-Antreprenoriat pentru a bloca accesul la produs și a vă genera cât mai rapid un nou cont.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

 1. DREPTURI DE PRORPIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al site-ului www.e-antreprenoriat.ro, incluzând, dar nefiind limitat la, texte, grafice, design-uri, imagini, interfața, aranjamentul site-ului, toate materialele, produsele comercializate, ilustrații, icoane, fotografii, clipuri audio/video, sunt proprietatea Vertical Finance SRL, care beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale.

E-Anptreprenoriat.ro va acorda o licența limitată, revocabilă și ne-exclusivă de a vă crea un hyperlink către pagina home a Site-ului atâta vreme cât acest link nu descrie E-Antreprenoriat sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsă, greșită sau jignitoare. Licența acordată nu va permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a mărcii E-Anpreprenoriat fără acordul prealabil scris al societății Vertical Finance SRL.

Conținutul Site-ului, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în alte scopuri, decât cele personale, non-comerciale. Sunteți de acord să utilizați acest site doar în scopuri legale.

 1. PRODUSELE E-ANPREPRENORIAT

Produsele E-Antreprenoriat au fost create pentru a ajuta Cumpărătorul în dezvoltarea afacerii pornind de la dezvoltarea profesională prin cursuri de Antreprenoriat sau Manager de proiect și continuând cu consultanță în finanțarea ideilor sau alegerea unui pachet de Plan de afaceri pre-definit. Plaftforma E-Antreprenoriat permite clienților Vertical Finance SRL accesul la arhiva electronică a proiectelor derulate în cadrul colaborării pe bază de abonament. Vânzătorul nu poate fi însă luat la răspundere pentru acuratetea informației din cadrul Planului de afaceri întocmit de către Cumpărător în urma achiziției produsului predefinit pentru un anumit domeniu.

Alegerea produsului trebuie făcută de către Cumpărător cu foarte mare atenție, deoarece Vânzătorul nu returneză banii și nu face schimbări de produse pentru alegerea greșită.

E-Antreprenoriat își rezervă toate drepturile pentru produsele comercializate. Aceste produse nu pot fi vândute, redistribuite sau împărtite pe alte website-uri, rețele publice, rețele de socializare sau orice alte canale de distribuție, prin mail sau pe forum.

Produsul poate fi completat sau modificat spre a fi prezentat unor potențiali investitori, parteneri de afaceri, corporații, agenții guvernamentale sau potențiali finanțatori. Produsul nu prezintă nici o garanție a succesului în fața unor potențiali investitori sau finanțatori, având caracter general. Mai mult, produsul nu oferă garanții de nici un fel, exprimate sau presupuse.

Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru eventuale fraude de natură fiscală realizate cu ajutorul sau din interpretarea greșită a produsului. Mai mult, Macheta de Analiză financiară este una generală, care poate fi folosită doar ca un ghid, fiind recomandată avizarea de către un expert financiar competent în momentul realizării propriei analize financiare sau în momentul folosirii informației ca și model asumat de către Cumpărător.

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, în conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2014.

 1. POLITICA DE VÂNZARE ON-LINE

Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Client/Cumpărător.

Pentru motive justificate E-Antreprenoriat își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului/Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel E-Antreprenoriat. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa E-Antreprenoriat, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.

Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

E-Antreprenoriat poate publica pe Site informații despre Produse și/sau promoții practicate de ctre acesta sau de către oricare alt terț cu care E-Antreprenoriat are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Produselor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A..

Vă rugăm să accesați și secțiunea Cum plătesc?, care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.

 1. LIMITAREA RESPONSABILITATII (DISCLAIMER)

Încercăm să furnizăm informații corecte, complete și actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu Termenii și condițiile prezentate aici, care intră în vigoare începând cu momentul primei accesari de către dumneavoastră a acestui site. Prin utilizarea acestui site de către un minor având vârsta sub 14 ani, dumneavoastră, în calitate de reprezentant legal al său, vă exprimați acordul la aceasta utilizare și consimțiți la respectarea termenilor și condițiilor, în numele minorului, începând cu data primei utilizări a Site-ului de către minor. De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastră, în calitate de minor având vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani, vă exprimați acordul și consimțiți la respectarea Termenilor și condițiilor, iar dumneavoastră, în calitate de ocrotitor legal al său, vă exprimați acordul la aceasta utilizare și consimțiți că el să se oblige la respectarea termenilor și condițiilor, începând cu data primei utilizări a Site-ului de către minor.

Fără a aduce atingere drepturilor dumneavoastră garantate de lege, acest Site și toate informațiile, inclusiv, fără a se limita la, produsele, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile și orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar în măsura în care sunt disponibile și fără nici o declarație de garanție sau aprobare, explicite ori implicite. În special, nu garantam în niciun fel corectitudinea ori integritatea informațiilor furnizate pe acest Site; de asemenea, nu declarăm și nu garantam acuratetea sau caracterul complet al informațiilor furnizate pe acest Site și nu garantăm că utilizarea acestui Site va fi neîntreruptă și fără erori ori ca Site-ul și serverele pe care este găzduit nu prezintă disfunctionalități ori nu sunt infectate cu viruși informatici.

În limita maximă permisă de lege, E-Antreprenoriat nu va fi răspunzator în niciun caz, față de nicio persoană pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizării oricăror informații sau produse prezentate pe acest Site, inclusiv, fără a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite în urma utilizării sau imposibilității de utilizare, pierderii de informații sau de profituri, fie în temeiul răspunderii contractuale sau a răspunderii bazate pe neglijență sau pe alte acțiuni vătămătoare, rezultând din sau în legătură cu utilizarea acestui Site.

Prin derogare de la orice alte prevederi din acești termeni și condiții, în măsura maximă permisă de lege, nu vom fi responsabili pentru funcționalitatea ori disponibilitatea acestui Site.

Linkuri Externe

E-Antreprenoriat nu declară, nu garantează, nu aprobă și nu își asumă niciun fel de responsabilitate cu privire la site-urile externe care conțin linkuri către acest site sau către care pot exista linkuri în acest site. Niciun site extern pe care îl vizitați prin accesarea unui link din acest site nu se află sub controlul E-Antreprenoriat, iar vizitarea site-ului extern se face pe răspunderea dumneavoastră.

Limitarea responsabilității cu privire la produse

Produsele care pot fi descărcate de pe acest Site au fost verificate și testate, dar recomandăm utilizarea unui program anti-virus înainte de descărcare. De asemenea, recomandăm realizarea unei copii de siguranță a hard-disk-ului, înainte de utilizarea programelor. În limita maximă permisă de lege, E-Antreprenoriat nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de disfuncționalitate, deteriorare și/sau pierdere de informații rezultate în urma utilizării acestor programe pe computerul dumneavoastră personal. Înainte de instalarea programelor pe computerele legate în rețea, vă rugăm să consultați administratorul rețelei.

 1. COMUNICARI

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale E-Antreprenoriat sau ale unor terțe părți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonați o altă persoană sau entitate. E-Antreprenoriat își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informații, dacă nu este altfel specificat, acordați E-Antreprenoriat și partenerilor/afiliaților săi licența/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil și sub-licențiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afișa pe orice fel de medii, în toată lumea. Acordați dreptul E-Antreprenoriat de a utiliza numele pe care l-ați trimis în conjuncție cu informația, dacă aceștia vor decide astfel. Declarați și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intră în contradicție cu Termenii și condițiile de utilizare, că nu vor cauza daune către o terță parte și că veți despăgubi integral E-Antreprenoriat sau partenerii/afiliații săi pentru toate cererile rezultate din informația astfel transmisă.

 1. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

VĂ rugăm să accesați și secțiunea Politica de confidențialitate care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

E-Antreprenoriat este înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 28148.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, E-Antreprenoriat are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectării datelor este: informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor, informarea  Cumpărătorilor privind evoluția și starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor și Serviciilor oferite, activității comerciale, de promovare a  Bunurilor și Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul  Clientului/Cumpărătorului.

Prin completarea datelor în formularul de creare de cont și/sau de Comandă Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a E-Antreprenoriat, înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 28148, și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către E-Antreprenoriat, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și/sau derularea de către E-Antreprenoriat, afiliații și colaboratorii acestora de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistica, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumpărătorul își dă acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poate fi transferate (cedate) de către E-Antreprenoriat atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinătate.

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștintă faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: str. Simfoniei, nr. 25, județul Timiș, Dumbrăvița, în atenția S.C. Vertical Finance S.R.L., vă puteți exercita, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: str. Simfoniei, nr. 25, județul Timiș, Dumbrăvița, în atenția S.C. Vertical Finance S.R.L., vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:

 • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 • transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
 • notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă aceasta notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, E-Antreprenoriat poate furniza datele Cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației in vigoare, dupa cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața  Bunurilor și Serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și in limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Atasat va rugam sa cititi Nota de informare privind protecția datelor personale

     11. JURISDICŢIE

Termenii și condițiile prezentate aici vor fi guvernate de și interpretate în conformitate cu legislația română. Orice fel de dispute născute în legătură cu acești termeni și condiții vor fi supuse deciziei instanțelor competente din România.

În cazul în care oricare dintre acești termeni va fi stabilit ca fiind ilegal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislației oricărui stat sau țară în care acești termeni urmează să se aplice, acesta va fi eliminat din prezenții Termeni și condiții. Celelalte prevederi vor rămâne aplicabile integral și vor continuă să fie obligatorii și executorii pentru părți.

E-Antreprenoriat își rezervă dreptul de a modifica oricare dintre acești termeni și condiții oricând, prin postarea on-line a modificărilor.

Daca nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiţii și/sau cu modificările aduse lor, vă rugăm să încetați imediat folosirea acestui Site.